Back to All Events

Padelresa Calafell


Timvis med Padel

Följ med oss till underbara Calafell söder om Barcelona beläget utmed Costa Dorada, endast 6 mil från den Katalanska storstaden. Du har möjlighet till 2-4 timmars Padel varje dag och kommer få spela mängder av Padel under hela er vistelse. Vi servar givetvis med planbokningar och vatten samt bollar till Padelpassen. Anläggningen ligger i nära anslutning till hotellet, dessutom finns en padelbana på hotellområdet.

Silken Canada Palace

Du inkvarteras på det 4 stjärniga hotellet SILKEN CANADA PALACE där frukost ingår. Hotellet ligger 200 meter från Medelhavet, utanför hotellet ligger Pendelstationen Calafell som tar dig rakt in till Barcelona på 60 minuter.

Flyginformation

Du bokar din flygbiljett själv enkelt via Ryan Air. Utresa med Flight 1935 onsdagen den 26 september kl. 15:50 från Skavsta, Nyköping till El Prat, Barcelona. Hemresa måndagen den 1 oktober kl. 19:50 från Barcelona.

Valbara utflykter

  • Barcelona

Häng med in till Barcelona och njut av staden och se på fotboll! Vi arrangerar och hjälper till med biljetter till matchen mellan FC Barcelona mot Athletic Bilbao. 

  • Torres vingård

Varför inte göra ett besök på en av Spaniens största vingårdar. Villafranca del Penedes-Torres är en av Spaniens största producent av vin. Här kan man göra ett besök i underbar miljö med möjlighet till vinprovning, guidning och rundtur bland vinrankorna i mintåg.

  • Freixenet

Sant Sadurni -Freixenet - här besöker du Spaniens mest kända Cavaproducent. Guidad tur med provsmakning och rundtur med tåg i vinkällare.

  • Padelshopping

Vi erbjuder en inköpsresa till Decathlon alternativt Padelmanina med mycket fördelaktiga priser på Padelutrustning.

front.jpg
 

DETTA INGÅR

  • 5 nätter på 4 stjärniga Silken Canada Palace inklusive frukost.

  • Transfer t o r flygplats hotell (Barcelona El Prat - Calafell).

  • 15 timmars Padel.

  • Bollar och vattenflaskor till Padelspelandet.

  • Middagsbuffe på ankomstkvällen

Pris (exklusive flyg)

5495:-/person

 

Intresseanmälan

* Vi bekräftar din anmälan inom 24 timmar. Har du inte fått en bekräftelse på din intresseanmälan så maila oss på info@sports4u.nu

Earlier Event: September 21
Teambuildning - P&L Byggställningar
Later Event: October 28
Sports & Talent Studio - Camp Sweden