Back to All Events

Family Camp - Spanien


  • Lloret de mar Spanien (map)

Family Camp

Lloret De Mar, Spanien

Välkomna på en härlig träningsresa till Lloret De Mar, Spanien med oss på Sports 4 U och vår återförsäljare Here We Go. Vi är tillbaka med vårt Family Camp koncept där hela familjen kan aktiveras, men där fotbollsträningarna för barnen står i centrum.

Under vårt Family Camp tränar barnen/ungdomarna fotboll varje förmiddag på närliggande planer (gångavstånd). Barnen delas in i åldersanpassade grupper så långt det är möjligt. Under tiden har du som förälder/vuxen/syskon möjlighet att aktivera dig själv med någon av de andra träningsformer vi erbjuder. Eller så njuter du av tiden ensam eller med din partner vid poolen eller nere vid stranden.

I närheten av hotellet finns också vattenlandet - Water World om stadens största poolområde inte skulle vara tillräckligt.

Nyheten för i år är att Family Camp ger vuxen samma möjligheter till träning, oavsett om du reser med eller utan barn. Här kan du kombinera en skön semestervecka med träning i form av Padel, gruppträningar, gym, Yoga och även andra aktiviteter så som vin- eller Cavaprovning. För golfentusiasten finns ett erbjudande om spel på PGA Catalunya, Spaniens för närvarande finaste bana.

Detta ingår i priset

  • Flyg t.o.r. med Norwegian från Landvetter (Göteborg) - Barcelona (26 okt - 1 nov)

  • 2 x 20 kg bagage/person samt handbagage

  • Busstransfer flygplats - hotel - flygplats

  • Inkvartering i dubbel- eller trippelrum på fyrstjärniga familjehotellet, Hotel Olympic Park

  • Helpension (inkluderar frukost, lunch och middagsbuffé)

  • För barn och ungdomar inkluderas 7 stycken fotbollsträningar med svenska välutbildade och erfarna fotbollstränare.

Pris

8295:-/vuxen

7495:-/barn (under 13 år)

* En extrakostnad på 995:- debiteras för val av enkelrum. ** I samband med anmälan ska en depositionsavgift på 1495:-/person betalas in inom 10 dagar (avgiften faktureras) ***Sista anmälningsdag 27/9 2019 ****Sports 4 U samverkar med Here We Go som agerar researrangör

 

Tillval

_DSC9182.jpg

Vuxenträning

Du kan som vuxen kan också passa på att träna under förmiddagarna. Välj mellan Padel, Gruppträning eller Yoga.

PRIS

50:-/person och pass

 
pga-catalunya-home-golf871.jpg

Golf på PGA Catalunya

För dig som vill spela på en riktig PGA bana och Spaniens högst rankade bana för tillfället (fjärde rankad i Europa). Vi löser transport samt green fee, du njuter av 18 magnifika hål.

PRIS

2000:-/person inklusive transfer

 
_DSC8667.jpg

TORRES VINGÅRD

Vi gör en utflykt till ev av Spaniens största vinproducenter och får en guidad tur inklusive fem glas vin. I priset ingår även transfer till och från vingården.

PRIS

495:-/person

 
_DSC8528.jpg

FREIXENET

Vi gör en utflykt till Spaniens största Cavaproducent och får en guidad tur inklusive två glas Cava. I priset ingår även transfer.

PRIS

395:-/person

 
_DSC8837.jpg

SHOPPINGTUR TILL BARCELONA

Vi tar er med till en av Medelhavets finast städer med mängder av sevärdheter, där ni kan strosa runt och njuta av atmosfären. Ät och drick gott längst Barcelonas gator eller varför inte göra besöket till en shoppingrunda värd namnet. I priset inkluderas transfer till och från Barcelona.

PRIS

195:-/person

 
_DSC8883.jpg

FC BARCELONA

Häng med och se Barcelona spela match mot Levante. Vi löser transfer till och från Barcelona samt matchbiljetter.

PRIS

Från 895:-/person

 

Anmälan

 
Tillval
Namnen på alla resenärer, allergier, eller andra övriga frågor

* Efter inskickad anmälan kommer vi ta kontakt med dig via mail för att kontrollera din anmälan, detta görs inom 24 timmar efter din anmälan. ** I samband med anmälan ska en depositionsavgift på 1495:-/person betalas in inom 10 dagar (avgiften faktureras) ***Sista anmälningsdag 27/9 2019

Earlier Event: October 10
Flexi weekend Oktober
Later Event: December 19
Master Final, WPT Barcelona