Back to All Events

Emmie Girl Weekend


Emmie Girl Weekend

_DSC9246.jpg
_DSC9077.jpg
_DSC8772.jpg

Denna helgen är helt tillägnad alla tjejer! Följ med Padel 4 U och Emmie Ekdahl (Svenska landslaget) ner till Calafell och spela mängder av Padel. Emmie kommer att coacha alla under helgen men du har även möjligheten att få egentid på banan tillsammans med Emmie.

Du har även möjligheten att få uppleva Spaniens största Cavaproducent, Freixenet samt en av Spaniens största Vingårdar för guidat besök samt provsmakning! Om detta inte duger finns en av medelhavets finaste städer runt hörnet, Barcelona.

Detta ingår i priset

  • Upp till 12 timmars Padel

  • 3-4 nätter på fyrstjärniga SILKEN CANADA PALACE (dubbelrum, inklusive frukost)

  • Transfer t o r flygplats (Barcelona El Prat - Calafell)

  • Bollar och vatten till varje pass

  • Lättare förtäring på ankomstkvällen

  • Tvätt av träningskläder vid ett tillfälle


Pris (exklusive flyg)

5995:-/PERSON (för 4 nätter)

5195:-/PERSON (för 3 nätter)

Du bokar din flygbiljett själv enkelt via Ryan Air. Utresa med Flight 1935 kl. 15:50 från Skavsta, Nyköping till El Prat, Barcelona. Hemresa på måndagen kl. 19:50 från Barcelona. Självfallet går det bra att flyga med andra bolag från andra städer. Dock är hålltiderna på resan skräddarsydda utifrån denna avresa. ** En extra kostnad på 495:- debiteras för val av enkelrum.

 

TILLVAL

_DSC8667.jpg

Torres Vingård

Vi gör en utflykt till ev av Spaniens största vinproducenter och får en guidad tur inklusive fem glas vin. I priset ingår även transfer till och från vingården.

PRIS

495:-/person

 
_DSC8528.jpg
 
_DSC8837.jpg
 
KQ0A3856 (2).jpg
 

Anmälan

 

Freixenet

Vi gör en utflykt till Spaniens största Cavaproducent och får en guidad tur inklusive två glas Cava. I samband med utflykten äter vi en tre-rätters lunch i trevlig miljö och avnjuter mer Cava från samma distrikt. I priset ingår även transfer.

Pris

795:-/person

 

Shoppingtur till Barcelona

Vi tar er med till en av Medelhavets finast städer med mängder av sevärdheter, där ni kan strosa runt och njuta av atmosfären. Ät och drick gott längst Barcelonas gator eller varför inte göra besöket till en shoppingrunda värd namnet. I priset inkluderas transfer till och från Barcelona.

Pris

195:-/person

 

Padelinstruktör

Du kan under hela vistelsen boka in ett extrapass med instruktör. Träna på just det du vill eller låt instruktören guida dig till att bli en ännu bättre Padelspelare.

Pris

245:-/pass per person

295:-/pass per par

Tillval
Vet du redan nu att du vill följa med på en utflykt? Isf kan ni markera ert val.
Allergier, specialkost osv
Earlier Event: May 17
Företagsresan
Later Event: June 2
Träningsläger - Fotboll