SPORTS 4 U
Floorball-4-U-300.png
floorslide.jpg

 
_DSC4573.jpg

FLOORBALL 4 U

Floorball 4 U är en utökning inom företaget med samma verksamhetsidé som för fotbollen. Vi har efter hand märkt att det många gånger är samma utövare inom fotbollen som innebandyn, och vill främja samarbete för att kunna utöva fler sporter och genom ökad rörelseförståelse skapa mervärde för din träning eller verksamhet. Vi arbetar med utbildning, utveckling, utmaning och underhållning, men hittills har verksamheten främst inneburit lovaktiviteter …

Vi vänder oss till både spelare, ledare, lag och föreningar och företag. Vi tror på kvalitet och hoppas att du hittar den kompetens som matchar dina behov och önskemål. Därför anlitar vi instruktörer med många års erfarenhet av utbildning eller som spelare inom idrotten. 

Vi har en ambition att vara medspelare till den svenska innebandyns visioner, mål och riktlinjer.

 

Nyheter

 
_DSC4532.jpg

mantorp camp

Nu är det återigen dags för MANTORP CAMP - Höstlovsinnebandy. Där får du som ung innebandyspelare träff andra lirare av samma intresse, bli tränad av både spelare och ledare från SSL, men även träffa killar & tjejer som spelar SSL just nu och få utmana dem i vår "skillsbana", speed-shooting, matchspel m.m. 

Klicka på länken för mer information samt anmälan.

 

 

 
_DSC4547.jpg