SPORTS 4 U

 
DSC03262.jpg

FOOTBALL 4 U

Football 4 U är vårt ursprung som företag. Ett företag som vill vara nära dig både på och utanför fotbollsplanen. Våra verksamhetsgrenar är utbildning, utveckling, utmaning och underhållning, vilka många gånger hänger ihop när vi genomför och deltar i olika uppdrag.

Vi vill skapa förtroendefulla relationer för såväl dig som spelare, tränare och förälder också för er som lag, förening eller företag. Vi tror på kvalitet och hoppas att du hittar den kompetens som matchar dina behov och önskemål. Vi vill att du får inspiration, lust och kunskap för att tillsammans med oss skapa mervärde för din träning eller verksamhet. Därför arbetar Football 4 U både på bredd- och elitnivå och grundar sitt arbete på beprövad erfarenhet och idrottsforskning. Vi har en ambition att vara medspelare till den svenska fotbollens visioner, mål och riktlinjer.

Fotboll är vår passion och vår mångåriga erfarenhet har gett oss ett stort nätverk, bred kompetens och en stor förståelse för de utmaningar och möjligheter som fotbollen har.

IMG_1484.jpg
 

Nyheter

 
1.jpg

Hyra Bubble balls?

Har ni provat att spela fotboll inuti en jätteboll!? Har ni drömt om att tackla motståndaren så den slår omkull!? Nu har ni chansen att prova våra Bubble Balls och utmana kompisarna/laget/arbetsplatsen/skolklassen i en match ni sent kommer att glömma!!

Hyr våra Bubbel Balls och få med en instruktör på köpet som guidar er, coachar er och självfallet tillhandahåller bollarna så att ni endast behöver byta om, hoppa i och spela skjortan av era kamrater.

 
858280cf-58ab-4e9a-bc37-d72fe80d6aaf.jpeg

try-outs för collegefotboll i USA

Vi är väldigt glada att kunna meddela att vi fr.o.m. i höst har ett samarbete med STS som har en helhetslösning för dig som vill kunna kombinera collegestudier i USA tillsammans med din idrott. STS och Football 4 U kommer under hösten att arrangera en "try-out" i Sverige där man som fotbollsspelare får tillgång till träning samt matchspel och blir sedd av cirka 50 coacher via länk från andra sidan Atlanten.

 
IMG_7498.JPG

 

Family Camp Turkiet

2016