företagsresan

Teambuldning, föreläsningar eller bara rekreation? Vi kan erbjuda dig och ditt företag kombinationen av just allt du kan tänka dig. Vi paketerar allt efter era önskemål och ser till att ni får en bra upplevelse med oss utifrån era målsättningar. Nedan följer förslag på vad just vi kan göra för dig och ditt företag.

 
_DSC8844.jpg

Calafell vs Barcelona

Vi erbjuder staden Calafell 5 mil söder om Barcelona längst med Costa Dorada kusten. Här inkvarterar vi er på 4 stjärniga CANADA SILKEN PALACE, Ni inkvarteras i tvåbäddsrum inklusive frukost. Barcelona finns alltid runt hörnet och längs med pendeltåget för den som vill ha storstadspulsen.

_DSC9101.jpg

Padel eller golf

För rekreation finns möjligheten till både Padelspel och Golf. Välj vad du vill spela, när du vill spela och hur mycket du val spela.

_DSC8766.jpg

Torres vingård

Häng med på en utflykt till ev av Spaniens största vinproducenter och får en guidad tur inklusive fem glas vin. I priset ingår även transfer till och från vingården.

_DSC8628.jpg

freixenet

Vi gör en utflykt till Spaniens största Cavaproducent och får en guidad tur inklusive två glas Cava. I samband med utflykten äter vi en tre-rätters lunch i trevlig miljö och avnjuter mer Cava från samma distrikt. I priset ingår även transfer.

emotional-intelligence.jpg

Föreläsning

Välj en valfri föreläsning från vårt föreläsningsbibliotek, eller kombinera flera föreläsningar där vi självfallet utgår från era önskemål och utvecklingspunkter.

intresseanmälan