SPORTS 4 U

 
_DSC8977.jpg

PADEL 4 U

Padel 4 U är vår nyaste gren inom företaget. Padel är idag en av världens mest växande sporter och är en blandning av tennis och squash. Vi har fastnat för padel för alla som kan träffa en boll kan få ut något av att spela Padel.


Du behöver inte ha någon erfarenhet av andra racket-sporter för att kunna komma igång och spela. Padel är väldigt enkelt och roligt att lära sig. Det är roligt för den som vill testa något nytt. Vi tycker att padel är ett socialt spel och kan spelas av alla oavsett kön eller ålder. Att få fler att testa sporten ligger därför i linje med företagets ambition att främja rörelseglädje och att få fler att känna lust att testa nya former av att vara aktiva.


Vi har en ambition att vara medspelare till att stärka padelsporten i Sverige och att få fler att upptäcka den fantastiska sport som vi kommit att älska. Padel 4 U har för avsikt att utveckla arbetet med utbildning, utveckling, utmaning och underhållning

 

 

Nyheter

 
Social-Master-Class-Padel.jpg

Master Class Padel

Välkomna att uppleva Padel i absoluta världsklass på PDL Center i Linköping! Spela och träna tillsammans med tränare och spelare från WPT (World Padel Tour) och SPT (Swedish Padel Tour). Bli tränad och coachad i ditt Padelspel för att bli en så bra spelare som möjligt!

8-9 mars har du chansen att bli instruerad av Manu Martin från Spanien som varit tränarutbildare åt det Spanska Padelförbundet i över 10 år. Han har mångårig erfarenhet som tränare och matchcoach på WPT och driver för närvarande en av världens största kanaler för Padel via sociala medier. Under samma utbildning kommer du även att bli matchcoachad av den svenska landslagsspelaren Emmie Ekdahl med både EM och VM i bagaget och som de senaste åren spelat mot den yttersta världseliten.

 
 
_DSC9006.jpg

PADELRESor våren 2019

Häng med på Padelresa till underbara Costa Dorada kusten och Calafell. Denna lilla pärla ligger endast 6 mil söder om Barcelona och det är lätt att ta sig till och från flygplatsen El Prat i Barcelona. Under flera dagar får du spela timvis med Padel och vi inkvarterar oss på ett 4 stjärningt hotell endast 200 meter från havet. Om man inte nöjer sig med det så finns möjligheten att åka på utflykt till Barcelona, Torres vingård eller varför inte en tripp till Spaniens största Cavaproducent, Freixnet. 

Passar det i schemat så finns även möjlighet att se underbart trevlig fotboll inne i Barcelona. 

Klicka på knappen för att få mer information om resdagar under våren 2019.

 
DSC03337.jpg

BILDER PADEL NIGHT 2018

Stort tack till alla som deltog under Padel Night 2018!
Nedan finns ett axplock av bilder från turneringen.

 

STORT TACK!
TILL ALLA SOM MEDVERKADE I CALAFELL 2018!

_DSC9495-4.jpg