SPORTS 4 U

 
_DSC8977.jpg

PADEL 4 U

Padel 4 U är vår nyaste gren inom företaget. Padel är idag en av världens mest växande sporter och är en blandning av tennis och squash. Vi har fastnat för padel för alla som kan träffa en boll kan få ut något av att spela Padel.


Du behöver inte ha någon erfarenhet av andra racket-sporter för att kunna komma igång och spela. Padel är väldigt enkelt och roligt att lära sig. Det är roligt för den som vill testa något nytt. Vi tycker att padel är ett socialt spel och kan spelas av alla oavsett kön eller ålder. Att få fler att testa sporten ligger därför i linje med företagets ambition att främja rörelseglädje och att få fler att känna lust att testa nya former av att vara aktiva.


Vi har en ambition att vara medspelare till att stärka padelsporten i Sverige och att få fler att upptäcka den fantastiska sport som vi kommit att älska. Padel 4 U har för avsikt att utveckla arbetet med utbildning, utveckling, utmaning och underhållning

 

 

 
_DSC9051.jpg
 

Nyheter

 
Julresa-artikel.jpg

Master Final, Barcelona

Häng med till Barcelona och upplev finalerna i Padel Masters. Detta är ändhållplatsen för säsongen med de allra bästa herr- och damspelarna som gör upp om vem som är bäst!

Passa på att inhandla de sista julklapparna eller så struntar du i allt och bara fokuserar på Padeln.

 
DSCF1621.jpg

BILDER Master Class Padel

Tack för en fantastisk helg där PDL Linköpings speciellt utvalda samt vår egen Emmie Ekdahl en speciallektion med Manu Martin.
Nedan finns lite utvalda bilder.

 
 
_DSC9006.jpg

PADELRESor 2019

Häng med på Padelresa till underbara Costa Dorada kusten och Calafell. Denna lilla pärla ligger endast 6 mil söder om Barcelona och det är lätt att ta sig till och från flygplatsen El Prat i Barcelona. Under flera dagar får du spela timvis med Padel och vi inkvarterar oss på ett 4 stjärningt hotell endast 200 meter från havet. Om man inte nöjer sig med det så finns möjligheten att åka på utflykt till Barcelona, Torres vingård eller varför inte en tripp till Spaniens största Cavaproducent, Freixnet. 

Passar det i schemat så finns även möjlighet att se underbart trevlig fotboll inne i Barcelona. Eller varför inte ta en golfrunda på en av Costa Dauradas finaste anläggningar!?

Klicka på knappen för att få mer information om resdagar under 2019.

 
 

STORT TACK!
TILL ALLA SOM MEDVERKADE I CALAFELL 2018!

_DSC9495-4.jpg