padelresor 2019

Under 2019 kommer vi att erbjuda en hel del Padelresor med lite olika innehåll. Vilken passar dig? Kolla in våra erbjudanden och se till att vara en av de som hänger med oss till underbara Calafell. Är du som företagare intresserad av de datum-satta resorna, vänligen maila oss så återkommer vi mer mer information.

_DSC8978.jpg

5-8 april (PDL Weekend)

Följ med PDL Linköping på en intensiv Padel weekend med mycket spel, men även med chansen till utflykter samt en match med FC Barcelona.

_DSC9487.jpg

26-29 april (Club Spartan Padel)

Denna weekend är vi speciellt inbjudna av Padelklubben Spartan Padel, Calafell. Här blir det träning i fokus för den som vill finslipa på sitt Padelspel. Självfallet toppas träningarna med en del matchsspel.

_DSC8876.jpg

10-13 maj (Formula 1 weekend)

Kombinera Padelspel med möjligheten att uppleva FORMEL 1 eller FC Barcelona live! Denna weekend har du som är intresserad av både bollsport och motorsport chansen att få göra båda!

DSCF1696.jpg

30 maj - 3 juni (Emmie Girl Weekend)

Denna helgen är helt tillägnad alla tjejer! Följ med Padel 4 U och Emmie Ekdahl (Svenska landslaget) ner till Calafell och spela mängder av Padel. Emmie kommer att coacha alla under helgen men du har även möjligheten att få egentid på banan tillsammans med Emmie.

_DSC9077.jpg

6-10 juni (Summer Padel)

Kicka igång sommaren med en Padel weekend. 5 dagar med mängder av träning och spel. Upp till 15 timmars Padel under dessa dagar så denna resa är för den spelsugne Padelspelaren.

_DSC9499.jpg

Företagsresan

Är du eller ditt företag intresserade av en resa för er som innehåller allt från sport, upplevelser av det goda Spanien samt fortbildning. Vi kan hjälpa er att göra företagsresan till något utöver det vanliga.

_DSC9148.jpg

10/11-13/14 Oktober (Flexi Weekend)

När hösten smyger sig på i vårt avlånga land så finns det möjlighet att förlänga värmen med en härlig Padel weekend. Även under denna resa kan du välja vårt FLEXI upplägg där du själv bestämmer dina restider.

Julresa-artikel.jpg

masters Final Barcelona

Häng med till Barcelona och upplev finalerna i Padel Masters. Detta är ändhållplatsen för säsongen med de allra bästa herr- och damspelarna som gör upp om vem som är bäst!

_DSC8766.jpg

Tillval

På alla våra resor kan du som resenär välja olika tillval, allt för att förgylla din weekendupplevelse. Vi förstår att Padeln är viktig, men vi vill också passa på att göra dig uppmärksam på att regionen vi befinner oss i erbjuder så mycket mer.