28164955_963212653837897_4966863454680508268_o.jpg

sports & talent studio

Sports & Talent Studio har som mål att assistera framtida studenter från runt om i världen som önskar studera och utöva dess respektive sport på ett amerikanskt universitet/college. Vårt fokus är att underlätta för blivande ”student-athletes” när det gäller att hitta rätt skola, utbildning och idrottsprogram. Vi finns med och guidar Dig genom hela processen.

Vår ambition är att genom ett brett kontaktnät med amerikanska universitet erbjuda Dig det bästa möjliga scholarship baserat på såväl idrottsförmåga som tidigare akademiska resultat. För internationella studenter kan det vara en stor omställning att flytta till ett nytt land och studera på ett annat språk. Vi finns här för vägledning och coachning under hela processen för att Du så snabbt som möjligt ska känna dig tillfreds med vad som kan bli ditt livs största äventyr.

Sports & Talent Studio grundades av före detta internationella studenter som själva studerat och utövat idrott under 4 år på universitet i USA. Vi har därför mycket goda kunskaper om hur det amerikanska systemet fungerar samt personliga erfarenheter av hur det är att leva och bo i ett främmande land.

detta ingår

IDROTT

Kontakta och verka som Din förespråkare vid all kommunikation/förhandling med coacher i USAIndividuell analys för att hitta rätt universitet, utbildning och ”sports program” för just Dig Signering av ”scholarship contract”.

ANTAGNINGSPROCESS

Officiell ansökan till universitetet
Översätta och skicka officiella högstadiebetyg Bevis på att du kan finansiera din vistelse (CSN) Hälsoundersökning

PROV OCH TESTER

TOEFL/IELTS
SAT/ACT
GMAT/GRE (Endast för Master’s Degree)

BEHÖRIGHET

Spelklar för de olika divisionerna NCAA/NAIA Bevis om att du spelat fotboll på amatörnivå Sabbatsår och hur det fungerar

VISUM

Ansökan om student-visum
Tidsbokning på amerikanska ambassaden i Stockholm Garanti på att du får med dig rätt papper och bevis

ÖRIVA TJÄNSTER

Highligt video
Bibehållen kontakt under din vistelse i USA
Personlig rådgivning
Assistans vid eventuell ”transfer” från en skola till en annan

 

 

Camp Sweden

Under oktober månad kommer STS till Linköping Sverige och kommer att genomföra sin första "try out" på svensk mark! Den 28/10, 29/10 och den 31/10 kommer STS tillsammans med Football 4 U att finnas på Fredriksbergs IP, Linköping för att hjälpa dig att uppfylla dina drömmar. 

Anmälan

Är du intresserad? gå in på ww.sportstalentstudio.com och gå till CAMP SWEDEN för din anmälan och mer information.

 

Sports & Talent Studio - Camp 2018