Tillval

På alla våra resor kan du som resenär välja olika tillval, allt för att förgylla din weekendupplevelse. Vi förstår att Padeln är viktig, men vi vill också passa på att göra dig uppmärksam på att regionen vi befinner oss i erbjuder så mycket mer. Nedan kan du se de olika alternativen som vi erbjuder.

*Observera att alla tillval inte är tillgängliga på alla resor.

_DSC8883.jpg

FC BARCELONA

Häng med och se Barcelona spela match i La Liga. Vi löser transfer till och från Barcelona samt matchbiljetter.

PRIS

Från 795:-/person

 
_DSC8489.jpg

FREIXENET

Vi gör en utflykt till Spaniens största Cavaproducent och får en guidad tur inklusive två glas Cava. I samband med utflykten äter vi en fyra-rätters lunch i trevlig miljö och avnjuter mer Cava från samma distrikt. I priset ingår även transfer.

PRIS

395:-/person (utan middag)

795:-/person (inklusive fyra-rätters middag)

 
_DSC8772.jpg

TORRES VINGÅRD

Vi gör en utflykt till ev av Spaniens största vinproducenter och får en guidad tur inklusive fem glas vin. I priset ingår även transfer till och från vingården.

PRIS

495:-/person

 
_DSC8837.jpg

SHOPPINGTUR TILL BARCELONA

Vi tar er med till en av Medelhavets finast städer med mängder av sevärdheter, där ni kan strosa runt och njuta av atmosfären. Ät och drick gott längst Barcelonas gator eller varför inte göra besöket till en shoppingrunda värd namnet. I priset inkluderas transfer till och från Barcelona.

PRIS

195:-/person

 
_DSC9077.jpg

PADELINSTRUKTÖR

Du kan under hela vistelsen boka in ett extrapass med instruktör. Träna på just det du vill eller låt instruktören guida dig till att bli en ännu bättre Padelspelare.

PRIS

245:-/pass per person

295:-/pass per par

 
Spain-F1-GP-2.jpg

FORMEL 1

Vi tar dig till Barcelonas Formel 1 bana för tävling i F1 serien och Spaniens Grand Prix. I priset ingår transfer till och från tävlingen. Detta evenemang erbjuder olika priser beroende på var du/ni vill sitta.

PRIS

Från 2495:-/person

 
47101937201_60a1d77584_b.jpg

Golf - Costa Daurada

Ersätt Padelpasset med en golfrunda i en av närmiljöns finaste golfanläggningar. Golf Costa Daurada ligger i närheten av Tarragona och transferen på 15-20 minuter ingår i priset.

PRIS

Från 495:-/person